Nyheter

Flowscape får ytterligare en stororder på rumspaneler

Som en del i en pågående global utrullning av Flowscape-systemet hos en internationell bolagskund, har Flowscape fått ytterligare en order på rumspaneler till ett värde av 1,44 miljoner SEK.

Ordern är en del i ett större ramavtal mellan kunden och Flowscape, där Flowscape-systemet skall rullas ut på 30 siter, i över 15 länder, under 2019. Totalt kommer då Flowscape systemet hos kunden hantera över 600.000 kvadratmeter kontor med interaktiva kartor, sensorer och rumspaneler samt stora delar med inomhuspositionering och kollegehittaren.

Utrullningen sker i steg där kunden valt att först utrusta kontoren med hårdvara för att i nästa steg rulla ut Flowscape-smart-office systemet till anställda. Vid årets slut kommer mer än 50 000 anställda hos kunden kunna nyttja Flowscape-smart-office-systemet för en mer effektiv dag på jobbet.

Den förra ordern, som kommunicerades den 28 februari 2019, gällde också rumspaneler. I denna etapp är det ytterligare hårdvara i form av rumspaneler som har beställts i en order värd 1,44 miljoner SEK.

– Vi är väldigt glada över att vårt lyckade samarbete resulterar i en fortsatt global utrullning. Nu är Flowscape-systemet installerat på 18 av kundens siter, på fyra kontinenter, och under året hoppas vi nå totalt över 40 siter. I nästa fas skall Flowscape-smarta-kontor-systemet börja användas av personalen på alla siterna och då hoppas vi på ordrar för utökning av antalet mjukvarulicenser, säger Peter Reigo, VD för Flowscape.