Nyheter

Ny arbetschef och projektledare inom Svevias asfalttillverkning

Svevia har rekryterat Mats Gunnarsson som ny arbetschef för bolagets asfalttillverkning. Detta efter att han under det senaste halvåret varit projektledare för etableringen av Svevias nya asfaltverk i skånska Hurva. Dessförinnan var han verksam inom Skanska Industrial Solutions.

Svevias Lennart Eriksson, avdelningschef Tillverkning asfalt, är glad att Mats vill ta nästa steg inom företaget .

– Det känns väldigt roligt att han vill haka på den tillväxtresa som beläggningsdivisionen just nu är inne i.

Mats Gunnarssons efterträdare blir Trotte Dahlström som från och med den 1 juli, 2019 ska fungera som projektledare för framtida verksetableringar och större ombyggnader. Även han har en bakgrund från Skanska Industrial Solutions.

Bilden:
Mats Gunnarsson, ny arbetschef för Svevias asfalttillverkning.