Nyheter

iZafe inleder samarbete med Nokas

iZafe tar stora kliv framåt och offentliggör idag ett exklusivt samarbete med säkerhetsbolaget Nokas i Norge. Nokas är en ledande totalleverantör av säkerhetslösningar och kontanthantering till offentliga och privata verksamheter.

iZafe kommer paketera och ta fram personlarm och säkerhetslösningar tillsammans med ett av Nordens mest kända säkerhetskoncerner. Detta gör det också möjligt för iZafe att dra nytta av Nokas över 30 års långa erfarenhet av säkerhetslösningar samt bolagets nätverk. iZafe och Nokas kommer att påbörja implementeringen av denna nya paketeringslösning i Norge efter sommaren.

– Genom att samarbeta och använda all den kunskap som Nokas besitter har vi en unik chans att fortsätta ta oss in på nya marknader. Våra innovativa lösningar och erfarenheter i att paketera och leverera tjänster inom personlarm blir en enorm tillgång för Nokas för att behålla sin ledande position i säkerhetsbranschen. Det är därför mycket glädjande att vi nu sida vid sida gör världen tryggare, i första hand genom att teckna ett unikt samarbetsavtal för personlarmspaketering och säkerhetslösningar, säger Anders Segerström, VD, iZafe.

Bild: Werner Moser