Nyheter

Tack alla 200 000 läsare – Nu tar redaktionen två dagars paus

Nu tar redaktionen en paus – torsdag samt fredag håller vi stängt. Men vi är tillbaka måndag 10:e juni med nyheter. Måndag 10/6-fredag 14/6 kommer redaktionen dock inte att vara fulltalig vilket innebär att inga nyhetsbrev kommer ut. Vi är tillbaka med nyhetsbreven på måndag 17/6 och med det nyheter i vanlig omfattning: Senaste projektnytt, affärer, nya produkter, personnyheter m.m.

Vi på redaktionen får in en hel del intressanta nyheter inom alla möjliga områden från er företagare – fortsätt att skicka in: Projektnyheter, personnyheter, produktnyheter eller varför inte: Tyck till – har ni något ni vill säga skicka gärna in texter. Det finns mycket därute att reagera på eller tycka till om.

Vi välkomnar bidrag!

Skicka till: [email protected]

Och glöm inte att det som publiceras på våra siter även medföljer våra nyhetbrev NU: Strax över 200 000 (!) läsare per månad. 

Stordåhds siter:

www.svenskbyggtidning.se

www.dagensinfastruktur.se

www.nordiskaprojekt.se

www.nyaprojekt.se

www.grontsamhallsbyggande.se

Foto:atticus895