Nyheter

Stordåhds andra magasin

Förutom Dagens Infrastruktur ger Stordåhd Kommunikation även ut följande magasin:

Nordiska Projekt 

Magasinet Nordiska Projekt bevakar det som händer inom ENERGI och INDUSTRI-sektorerna. Spännande projekt, nya investeringar, aktuella mässor, nyheter och mycket annat. Vi har återkommande teman inom kraftvärme, fjärrvärme, vindkraft, vattenkraft, elkraft, miljö, stål, gruva, papper,och cellulosaindustri samt processindustri.

Tidningen utkommer med 6 nr/år. Nordiska Projekt startade 2008.

Prenumerera på Nordiska Projekt? – Enkelt – skicka mail till [email protected] med företag, adress och namn på vem som ska ha en prenumeration – så ordnar vi resten.

990:- för ett helår – 100 fullmatade sidor med senaste nytt från branschen.

Svensk Byggtidning

Magasinet Svensk Byggtidning lyfter fram och bevakar det som händer inom den byggbranschen. Vi skriver och bevakar nya och kommande projekt i byggsverige. Tidningen utkommer med 6 nr/år. Svensk Byggtidning startade 2011.

Prenumerera på Svensk Byggtidning? – Enkelt – skicka mail till [email protected] med företag, adress och namn på vem som ska ha en prenumeration – så ordnar vi resten.

990:- för ett helår – 100 fullmatade sidor med senaste nytt från branschen.

Nya Projekt

Magasinet Nya Projekt bevakar pågående och kommande byggprojekt (bostadsområden, kontorsbyggen, industribyggen, vägbyggen m.m.) i Sverige samt projekt som är på planeringsstadiet. Nya Projekt når idag ca. 25% av byggsverige och växer stadigt.

Nya Projekt går ut med 10 nr./år och startade 2015.

Nya Projekt går ut som E-tidning. Gratis. För att få den i din mail:

Skicka mail till [email protected] med företag, adress och namn på vem som ska ha en prenumeration – så ordnar vi resten.