Nyheter

Folier lanserar banbrytande hybridskrivare från Epson

Epson SureColor SC-F1000, en ny hybridskrivare som riktar sig till Print on Demand och microtryckerier, kommer snart att finnas tillgänglig hos Folier.se. Denna skrivare är designad för att passa butiksmiljöer där kunder kan se sina tröjor bli tryckta live, och kan hantera utskrifter direkt på plagg samt på transferfilm.

Epson SureColor SC-F1000 erbjuder en genomtänkt design och kan skriva ut motiv upp till 254 x 305 mm i storlek. Detta gör den idealisk för små och medelstora tryckbehov. Tack vare skrivaren kräver minimalt underhåll och är mycket användarvänlig, passar Epson SureColor SC-F1000 även användare med mindre erfarenhet inom tryckproduktion.

Richard Rindelaub, säljare på Folier.se, kommenterar:

– Epson SureColor SC-F1000 är en perfekt skrivare för dem som vill komma i gång med print on demand och microtryckeri. Denna skrivare är inte bara användarvänlig, utan den tar också väldigt lite plats, vilket är en stor fördel för små tryckföretag.

Preliminär leverans av Epson SureColor SC-F1000 är satt till augusti, och under tiden finns en demo-maskin tillgänglig för demonstration. Intresserade kan kontakta Folier.se för att boka en demonstration.

– Vi tror att Epson SureColor SC-F1000 kommer att revolutionera hur våra kunder hanterar sina tryckbehov. Den erbjuder flexibilitet och kvalitet som är svår att slå, avslutar Richard Rindelaub.

Bra att veta

Folier.se är en ledande leverantör av tryckutrustning och tillbehör i Sverige. Företaget strävar efter att erbjuda de bästa lösningarna för kunder inom tryckindustrin, med fokus på kvalitet och innovation.