Nyheter

Logistic Contractor bygger åt Tolust

Logistic Contractor har tecknat avtal med fastighetsbolaget Tolust om att bygga en logistikanläggning på 10000 kvm på Torsviks industriområde utanför Jönköping. Anläggningen ska lämnas över till beställaren i mars 2018.

– Vi har nu två projekt på gång i Torsvik eftersom vi även bygger 12000 kvm åt Dagab Inköp & Logistik i samma område. Båda anläggningarna har en kort produktionstid, vilket ställer stora krav på oss som utförare. Samtidigt vet vi sedan tidigare att vårt konceptuella byggande gör att vi klarar snäva tidsramar med bibehållen hög kvalitetsnivå, säger Anders Bothén, vd på Logistic Contractor.

byzlf2r32hgtiljwlby6

Logistic Contractor är specialiserat på att utveckla och bygga kundanpassade logistikanläggningar i Norden. Genom ett modernt processtänkande och välutvecklade metoder erbjuder företaget spetskunskap inom en logistikbyggnads alla delar under hela projektprocessen. Detta innebär ett snabbt och kostnadseffektivt arbetssätt, helt anpassat efter kundens behov. Logistic Contractor ingår i Wästbyggkoncernen.

Redaktionen

Av Redaktionen