Nyheter

Taxi-resenärer får söka lyckan i speeddejting

Har du tröttnat på att sitta ensam hemma i höstmörkret och vill testa på något nytt och roligt? Taxi Göteborg arrangerar nu speeddejting. I jakt på kärleken kommer några lyckligt lottade singlar få vara med på äventyret och även få gå på en exklusiv middagsbjudning.

Under hösten kommer fyra stycken ”veckans singel” att väljas ut och presenteras på Taxi Göteborgs Facebooksida. Tillsammans med ett filmteam får de sedan träffa fyra spännande personer vardera – på äkta speeddejting i en av våra taxibilar. När resan är slut får den som är veckans singel välja vem hen vill träffa igen under en mysig middag på restaurang Ristoria, där det lyckliga tu bjuds på en kulinarisk matresa genom Italien.

– Vi älskar att hjälpa människor. Allt från att vara brytförare vid Göteborgsvarvet, då vi hjälper personer i mål när benen inte längre bär, till att köra företagsledare. Att få lov att vara med och hjälpa personer till att hitta sin kärlek hade varit fantastiskt. Vi skapar ett tillfället där två människor, som annars aldrig skulle träffats, får mötas. Sedan är det bara att hålla tummarna för att något klickar. Om de inte skulle hitta sin kärlek så är de iallafall en upplevelse rikare, säger Petra Kling, försäljnings- och marknadschef.

a dejta
Anmälan till speeddejtingen öppnade den 29 september.

Genomförande:
Alla singlar kan ansöka, antingen själva eller genom att tagga någon i inlägget på facebook, och sedan maila till [email protected].
Därefter presenterar Taxi Göteborg singel nr 1 och inväntar anmälningar från personer som vill speed dejta hen.
Dejten sker i en av våra bilar och beräknas pågå i cirka 10 minuter och avslutas med att dejt 1 hoppar ut ur bilen och dejt 2 hoppar in.
Efter att alla dejterna är avklarade så väljer veckans singel vem hen önskar gå på en middag med.
Det lyckliga paret bjuds på en trerätters middag på restaurangen Ristoria samt en taxiresa hem.

Redaktionen