Nyheter

Volvo stand alone får ny Falkenbergsanläggning

I mitten på 60-talet flyttade Rejmes Bil in i lokalerna på Varbergsvägen 59-61 i Falkenberg, en plats där otaliga bilmodeller och kunder har förgyllt tillvaron genom åren. På senare tid har ambitionen att ständigt utveckla sitt erbjudande – så typisk för Rejmes Bil – skapat en vision som nu börjar ta form och resulterar i en helt ny anläggning.

Ett kundorienterat och personligt erbjudande

Den nya anläggningen planeras under värdeorden: kundorienterad, personlig – och i världsklass. Här erbjuds grunden för ett komplett bilägande med exempelvis elbilsladdning, ett utökat däckhotell och en modern Tanka-anläggning.

– Ombyggnationen görs i etapper och kommer till stor del att stå klar under första kvartalet 2019, för att därefter kompletteras löpande under året. Vår Tvätta-anläggning står dock färdig redan nu, redo att använda för ett strålande resultat, säger Niklas Ståhl, Platschef på Rejmes Bil i Falkenberg.

Sveriges enda Volvo Stand Alone

Rejmes Bil i Halland är Sveriges enda Volvo Stand Alone, en privat bilhandlare som uteslutande representerar Volvo, och med det tillkommer en rad spännande kriterier att uppfylla. Anläggningen i Laholm har redan genomgått ombyggnation, Halmstad är under process och med den nya anläggningen i Falkenberg svarar man för Volvos representationsvillkor – Volvo Retail Experience – och stöttar det världsunika arbetssättet, där Volvos personliga service-tänk tar ny plats.

Vi ser otroligt mycket fram emot att få välkomna nya och befintliga kunder till vår nya anläggning, där modern, digital kommunikation, kundfokuserade medarbetare och naturligtvis fantastiska bilar väntar. Vårt långsiktiga mål är att också fortsatt få bidra med expertis och serva Sveriges mest nöjda Volvokunder, säger Einar Gudmundsson, VD på Rejmes Bil.