Nyheter

SlangExpress har växlat upp i Karlskrona

Hydroscands mobila slangservicetjänst växer fortfarande så att det knakar i Sverige. Under 2018 satsade Hydroscand hårt och rullade ut nya servicebussar på många orter över hela landet. Nu vill företaget förstärka tjänsten i Karlskrona.
Hydroscand har sedan tidigare en mindre SlangExpress-buss som undsätter kunder i Karlskrona. Intresset för tjänsten har varit stort, vilket gör att Hydroscand nu har valt att växla upp och ersätta det tidigare fordonet mot en stor servicebuss som rymmer en komplett slangverkstad.
– Det känns bra att vi kan möta det växande behovet av mobil slangservice i Karlskrona, med en ny komplett servicebuss. Den nya bussen gör det möjligt för oss att hjälpa kunder mer effektivt i fält, säger Niklas Augustsson, ansvarig för SlangExpress i Karlskrona.
Den stora bussen har redan börjat rulla i staden och bemannas av Simon Månsson som har arbetat på Hydroscand sedan 2012.