Nyheter

Heidi Imboden utses till Country Manager på Steelwrist i Finland

Heidi Imboden har utsetts till Country Manager på Steelwrist i Finland. Med en gedigen erfarenhet från anläggningsbranschen och flera ledande positioner i industriföretag är Heidi en viktig del i företagets fokus på att stärka marknadspositionen i Finland.
– Vi är väldigt glada att Heidi tar sig an rollen som Country Manager. Heidi kommer att leda Steelwrists tillväxt tillsammans med det lokala teamet i Finland. Det är ett väldigt kundorienterat uppdrag där Heidis personlighet och tidigare erfarenhet passar perfekt, säger Richard Aulin, Sales Director på Steelwrist.
Om Steelwrist
Steelwrist är idag den snabbast växande tillverkaren av tiltrotatorer och snabbfästen i världen. Ett tydligt fokus på
robusta och moderna produkter, kombinerat med snabb service har visat sig vara uppskattat av det ökande
antalet kunder.
Bilden:
Heidi Imboden har utsetts till Country Manager på Steelwrist i Finland.