Nyheter

Logistikföretaget Planzer väljer robusta TOUGHBOOK-handdatorer

Det schweiziska transport- och logistikföretaget Planzer Transport AG har valt att utrusta sina medarbetare med ruggade TOUGHBOOK-handatorer från Panasonic, inte minst på grund av dess robusta yttre, samt smidiga och ergonomiska möjligheter för streckkodsavläsning.
Planzer Transport AG, med ca 5 200 anställda, har börjat använda 2000 robusta Panasonic TOUGHBOOK-handdatorer för att effektivisera sin transportlogistik. Företaget använder enheterna för att bl a effektivisera sina nationella lastningsprocesser och temperaturkontrollerade transporter som överensstämmer med riktlinjerna för GDP (Goods Distribution Practice of medicinal products for human use).
TOUGHBOOK-handdatorerna gör det lättare för Planzers medarbetare att arbeta i tuffa miljöer, som är typiska för det dagliga logistikarbetet. Enheternas integrerade och ergonomiskt vinklade streckkodsläsare innebär att personalen nu kan scanna av objekt dubbelt så snabbt som tidigare.
De TOUGHBOOK-handdatorer som Planzer använder erbjuder ett robust skydd, en 4,7-tumsskärm och väger endast knappt 280g. Designenär baserad på Panasonics standarder för tålighet, med en IP65-certifiering för sin förmåga att stå emot damm och väta. Den är även stöttålig, klarar av ett fall på upp till 2,1 meter och kan användas i temperaturer ända ner till -20° C.