Nyheter

Prova och se Hitachi på Entreprenad Live

Delvator både visar och erbjuder provkörning av Hitachis band- och hjulgrävare, samt hjullastare på Entreprenad Live 2019. Mässan äger rum på Ring Knutstorp nära skånska Ljungbyhed den 12–14 september.

Under mässan erbjuds provkörning av Hitachis bandgrävare, den populära 24-tonsmaskinen ZX210LC-6. Även hjulgrävaren ZX140W-6 på 17 ton finns för provkörning.

– Vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att prova Hitachis omtyckta hydraulik och lättkörda maskiner, säger Delvators vd Thomas Pehrsson, som själv kommer att finnas tillgänglig i Delvators monter.

Förutom provkörningsmaskinerna finns följande grävare och hjullastare uppställda i montern för demonstration:
Hjulgrävaren ZX145W-6. Denna kompaktbyggda hjulgrävare i 17-tonsklassen är en stor framgång i Sverige. I Serie 6 har modellen fått betydligt större motor jämfört med tidigare. Det ger ökad styrka i hydraulik och transmission, vilket gör den lättkörd.

Bandgrävaren ZX135US-6. Även denna 15-tons bandgrävare är kompaktbyggd och har blivit känd för sin höga kapacitet och smidiga format. Denna bandgrävarstorlek är avsedd för både små och stora gräv- och anläggningsjobb.
Bandgrävaren ZX300LC-6 är största maskinen i montern. Den väger 32 ton, har sexcylindrig motor och ett hydraulsystem med tre pumpar, som ger extra kraft och lägre bränsleförbrukning.
Bandgrävaren ZX85USB-6. Liten bandgrävare i 8-tonsklass. Trots det kompakta formatet har maskinen stor hytt, samt en layout på karosseriet som innebär att den är mycket servicevänlig. Smidig och lätt att arbeta med vid mindre anläggningsprojekt.

Två Hitachi hjullastare finns också i montern, en stor och en liten:
Hitachi ZW220-6 på drygt 18 ton, samt den betydligt mindre ZW75-6, som är en liten 5-tons hjullastare som har mycket god sikt framåt.
Värt att nämna om hjullastarna är att den förstnämnda numera finns att hyra. Begär information i Delvators monter!

För mer information om Delvator och Hitachis modellprogram, kontakta någon av Delvators säljare, se kontaktuppgifter på www.delvator.se