Nyheter

Starkare ledarskap säkerställer fortsatt framgång för Advantech Europe

Imponerande tillväxt i hela Europa har lett till att Advantech Europe stärker sitt ledarskap med utnämningen av Jash Bansidhar till verkställande direktör och Dirk Finstel till vice verkställande direktör.

Under deras vägledning kommer företaget att fortsätta sin framgångsrika områdesledda modell, med Bansidhar och Finstel som tillsammans leder och delar ansvaret för ökad synergi och produktivitet. Åtgärden sammanfaller med andra betydande organisatoriska förändringar, inklusive förbättrad centralisering av nyckelfunktioner.

Vid sidan av sitt nya ansvar behåller Finstel sin roll som teknisk chef: leda expansionen av Advantechs hårdvaru och mjukvaru IoT-kompetenser inklusive intelligenta sensorer, AI/maskininlärning och IoT-plattformstjänster.

Eric Chen, ordförande för General Management Advantech konstaterade att:

– Under ledning av Jash och Dirk kommer Advantech att ytterligare förbättra den inhemska verksamheten på den europeiska marknaden.

– Samtidigt kommer vårt huvudkontor i Taiwan att spela en viktig roll i logistikkedjan: att tillhandahålla tillverkning, finansiering och IT-tjänster, för att fullt ut stödja affärsutvecklingen i Europa.

Han avslutar: ”Med tanke på den nya strukturen, tror vi att Advantech kommer att sätta ett nytt rekord i både omsättnings- och vinsttillväxt på den europeiska marknaden framöver.”

Jash Bansidhar instämmer:

Den nya strukturen gör det möjligt för oss att förändra verksamheten. Genom att effektivt kombinera teamets många kompetenser, levererar vi i slutändan ännu större värde för våra kunder.

– Detta är särskilt viktigt i en tid då tillverkare vill förvandla sina tillgångar till smarta fabriker, och företag bedriver strategier för digital transformation.

– Omformning av organisationen i Europa gör det möjligt för oss att möta de förändrade behoven hos våra kunder och marknader, samtidigt som vi behåller vårt fokus på att förbättra vårt tekniska stöd och vårt engagemang för våra kunder att hjälpa dem att bemästra digitaliseringens utmaningar, tillägger Dirk Finstel.

Om Advantech:
Advantechs vision kan sammanfattas i devisen ”Enable an Intelligent Planet”. Företaget är världsledande inom områdena IoT intelligenta system och inbyggda plattformar. För att omfamna trenderna i IoT, big data och artificiell intelligens, använder Advantech IoT-hårdvaru- och mjukvarulösningar med Edge Intelligence WISE-PaaS-kärnan för att hjälpa affärspartners och kunder att ansluta sina industrikedjor. Advantech arbetar också med affärspartners för att skapa affärsbaserade ekosystem som accelererar målet för industriell intelligens.

Bilden:
Dirk Finstel Deputy Managing Director och Jash Bansidhar, Managing Director.
Bild: Advantech Europe