Nyheter

Ny VD för Delvator

Jonas Coltén blir ny VD för Delvator AB i Eslöv, och tar över rollen efter nuvarande VD, Thomas Pehrsson, som går i pension.

Delvator AB är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige, och har, sedan 30 år, huvudkontor i Eslöv samt filialer i Härnösand och Stockholm och dessutom ett 20-tal associerade verkstäder över hela Sverige.

Jonas Coltén kommer närmast från företaget OP System AB där han varit VD i drygt 6 år.
OP System erbjuder försäljning, reparation och service inom återvinning, materialhantering, demolering och krossning där huvudleverantörerna är tyska Doppstadt och Sennebogen.

Han tillträder sin nya tjänst på Delvator den14:e september.

– Det känns fantastiskt roligt att få vara med Delvator och utveckla bra lösningar till Entreprenörer i Sverige. Hitachi för mig står för kvalité och bra totalekonomi. Känns extra spännande med den nya modellserien där Hitachi satsat mycket på komfort i hytten och förbättrat totalekonomin ytterligare, säger Jonas Coltén i en kommentar.