Nyheter

Xiaomi säljstartar Mi 10T-serien

Teknikjätten Xiaomi meddelar datum för säljstart av nya flaggskeppsserien Mi 10T. Två av modellerna, Mi 10T Pro och Mi 10T, kommer att börja säljas i Sverige den 22 oktober. Säljstarten för Mi 10T Lite är satt till 1 november.

Med nya Mi 10T-serien fortsätter Xiaomi att bjuda konsumenterna på mäktiga kameraupplevelser, lång batteritid och 5G-tillgänglighet till rimliga priser.

Fortsatt ultrahög upplösning från Xiaomi

Xiaomi har haft en betydande roll i definierandet av 108MP kamerasegmentet – från att debutera med världens första 108MP kamera till att lansera en mängd innovationer för foto-programvara bara det senaste året. Mi 10T Pro fortsätter på varumärkets bana med ultrahög upplösning och har både OIS- och 8K-videostöd. Mi 10T erbjuder en imponerande 64MP-huvudkamera. Både Mi 10T Pro and Mi 10T erbjuder dessutom en trippelkamerainställning med en ultravidvinkel på 13MP och en 5MP-makrokamera. Med hjälp av en 20MP-frontkamera så blir det dessutom smidigt för användaren att ta selfies och ha videosamtal.

Mi 10T Pro and Mi 10T innehåller nya dynamiska mjukvarufunktioner för kameran som bygger på Xiaomi’s existerande teknologi. Sex fristående långa exponeringslägen gör att alla kan ta konstnärliga bilder. Moving crowd fokuserar på ett motiv och suddar ut omgivningen och Star Trails skapar en stjärnhimmel-effekt. Photo Clones fångar fyra av dig i en bild. Dessutom erbjuder Timed burst-funktionen oändliga möjligheter till kreativitet, så att användarna kan ställa in foton med en tidsfördröjning som också kan omvandlas till video, medan tre nya fotofilter – Cyberpunk, Gold vibes och Black ice – hjälper att få till den önskade känslan i bilden.

Med sina nya videofunktioner flyttar Mi 10T Pro och Mi 10T fram gränserna ytterligare. Funktionen Video Clones fångar ”två jag” i en video, medan Dual Video kan spela in från enhetens främre och bakre kameror samtidigt, vilket gör den idealisk för att fånga överraskningsmoment. Slutligen så låter Time-lapse funktionen användare att skapa en snabbspolningseffekt för mer engagerande vloggar.

Höj nivån på ditt fotograferande med en ultra-skarp quad-kamera

Mi 10T Lites quad-kamera har en ultra-skarp 64Mp-huvudlins, 8MP vidvinkel- kamera, 2MP-makrokamera och 2MP-djupsensor för en kristallklar bild, och erbjuder därmed en av de mest proffsiga kamerauppsättningarna i sitt segment. Nya mjukvaruverktyg såsom långa exponeringslägen, Time-laps selfie, Timed Burst och Dual Video gör det möjligt för användaren att ta mer unika och kreativa bilder utan att använda fristående redigeringsprogram. Dessutom tas högkvalitativa selfies med Mi 10 Lites 16MP front-kamera.