Nyheter

F-Secure får ny Sverigechef

IT-säkerhetsföretaget F-Secure har anställt Martin Lindgren som ny Sverigechef. Martin kommer närmast från ProofPoint och dessförinnan arbetade han i flera positioner på McAfee.

I sin nya roll kommer Martin att driva fortsatt stark tillväxt och möta både gamla och nya behov med både traditionella och nya F-Secure-lösningar med Sverige som huvudmarknad.

– Jag känner en stor ödmjukhet för möjligheten att få leda F-Secure i Sverige och det känns kul att vi har en mycket stark, lokal närvaro här. Jag har stött på F-Secure ute hos mina kunder i tidigare roller och blivit imponerad av hur lojala och nöjda deras kunder är. Det finns en annan lyhördhet på F-Secure inför de behov och utmaningar som finns lokalt när de stora besluten tas på andra sidan Östersjön snarare än på andra sidan Atlanten, säger Martin Lindgren.

F-Secure har drivit utvecklingen i säkerhetsbranschen i över 30 år och lyckas bra med att såväl attrahera som att behålla sina experter och kunder, där en lokal närvaro i Sverige och smarta helhetslösningar ger många nya kundförfrågningar.

– Vi ser en tydlig trend i att kunderna gör egna säkerhetsanalyser redan innan de vänder sig till oss. De har ofta liknande utmaningar och behöver en komplett lösning som hanterar allt från epost-säkerhet till mer avancerade utmaningar och klientskyddsfunktioner som EDR t.ex. Det hjälper vi dem med, avslutar Martin Lindgren.