Nyheter

Waxy Carwash kommenterar myndigheternas nedslag i bilvårdsbranschen

Bilvårdsföretaget Waxy Carwash kommenterar myndigheternas nedslag i bilvårdsbranschen i följande inlägg:

”Vi på Waxy välkomnar alla aktiviteter som motarbetar fusk, orimliga arbetsförhållanden för personalen i bilvårdsbranschen och snedvridning av konkurrensen i branschen, och ser gärna att också konkurrensverket intresserar sig för detta.

Nyheterna i både radio och tv har i dagarna kommenterat myndigheternas nedslag och anmärkningar på bilvårdsbranschen.

Se följande länkar:

https://sverigesradio.se/artikel/4758139  

och:

https://www.tv4.se/klipp/va/13321732/allvarliga-brister-i-bilservicebranschen .

Olika företrädare för myndigheterna har ifrågasätt om det går att få en biltvätt på ärliga villkor för 99 kronor.

Ja! säger vi som har marknadens modernaste och effektivaste teknologi för biltvätt med en kapacitet om 60 – 100 biltvättar i timmen.

Inslaget tar inte hänsyn till vilken teknologi som biltvätt genomförs med, utan förutsätter att allt görs antingen för hand eller med gammal teknologi. Kom och besök oss på Waxy Carwash och se hur man får en ärlig tvätt, som troligen är marknadens bästa, Waxy Standard, för 99 kronor.

Vi välkomnar också myndigheter och branschorganisationer att besöka oss och lära sig mer om modern teknologi i bilvårdsbranschen som vänder upp och ned på alla förutsättningar i branschen.

Waxy driver supermoderna och miljövänliga anläggningar för fordonsvård i Sverige. Bolaget har en mycket ambitiös etableringsstrategi för att bli en rikstäckande kedja för fordonsvård med fokus på miljö, kvalitet, effektivitet och pris.

På kort tid har vi stöpt om branschen och skapat en marknadsposition som skakar om de etablerade aktörerna.

Vi skapar riktiga arbetstillfällen och har självfallet kollektivavtal och försäkringar för att skydda våra medarbetare som är stolta över sin arbetsplats.

Medarbetarna är naturligtvis vår viktigaste resurs då den kompetens de besitter skapar nöjda och lojala  kunder utöver det vanliga. Se gärna kundernas egna bilder och rekommendationer på nätet.

Den 1 december, 2020, öppnades Waxy Carwash framgångsrikt i Södra Uppsala och nu i februari passerar vi 6 000 biltvättar som levererats till nöjda Uppsala, läs gärna recensioner och rekommendationer på Facebook och Google.

Bilvårdsanläggningen i Uppsala/Gnista är en av norra Europas största i sitt slag, med en kombination av bilvårdslösningar för personbilar, transportbilar, lastbilar, långtradare och bussar.Vi konkurrerar med ett starkt miljöfokus, kvalitet, effektivitet och självfallet ett konkurrenskraftigt pris för en Waxy Standard, alltid 99 SEK för en biltvätt på 7 minuter i vår 70 meter långa tvättgata som klarar 60–100 bilar i timmen vid full produktion.

Waxy öppnade sin första anläggning i Kungens Kurva 2018, redan då med egen reningsanläggning och krav på att endast använda Svanen märkta kemikalier

Vi har för avsikt att fortsätta expansionen 2021 enligt den tidplan vi tidigare fastställt, dvs minst ytterligare 21 supermoderna bilvårdsanläggningar projekterade tom 2025.”

– Waxy International AB –