Nyheter

Svevias ballastverksamhet växer

Svevia har, som en del av en stor satsning inom ballastverksamheten, rekryterat Charlotte Hedenborg till tjänsten som arbetschef inom avdelning Ballast Mitt.

Förutom Charlotte Hedenborg har ytterligare tre arbetschefer rekryterats internt.

– Jag är oerhört nöjd med den senaste tidens rekryteringar och att just dessa medarbetare vill anta utmaningen att fortsätta utveckla ballastverksamheten inom sina respektive områden, säger Filippos Kalfas, avdelningschef för Svevia Ballast. Charlotte Hedenborg är en driven och målmedveten chef som även kommer att bidra till att föra hela avdelningens utveckling framåt.

Under de senaste åren har Svevias ballastverksamhet vuxit både vad gäller omsättning och medarbetare. Under de senaste månaderna har man rekryterat totalt fyra nya arbetschefer, varav en är Charlotte Hedenborg. Charlotte har många års erfarenhet från Skanska Bergmaterial och Skanska Rental AB men kommer närmast från en tjänst som Affärsområdeschef på Norrvidinge. Sedan i höstas ansvarar Charlotte för ballastverksamheten inom regionerna Gävleborg, Dalarna, Västmanland och Örebro.

– Det som lockade mig till Svevia är bredden på de olika verksamhetsområdena och möjligheten att vara med att utveckla och utvecklas. Jag ser fram emot att få vara med på resan och arbeta för lönsam tillväxt. Jag ser också fram emot att kunna bidra inom avdelningens fokusområden säkerhet, strategiska geografier och hållbarhet, säger Charlotte Hedenborg, ny arbetschef i Svevia.

Utöver Charlotte Hedenborg har tre interna rekryteringar gjorts där platschefer tagit steget upp till arbetschefsnivå.

Detta innebär att Rickard Eliasson numera ansvarar för Norra Sverige, Mattias Ståhl har anställts som ansvarig för Östra Sverige medan Ulf Eliasson numera ansvarar för Stockholmsområdet.