Nyheter

Låt företagsprofilen lysa på förpackningarna

Att visa upp ditt företag på ett effektivt sätt, att ge en bild av vad företaget kan erbjuda så ofta som möjligt, är ett av de bästa tillvägagångssätten att sälja din produkt. När du sänder din produkt är det viktigt att mottagaren klart ser var paketet kommer ifrån och det kan du till exempel göra genom att använda packtejp med ditt företagsnamn tryckt för att emballera proffsigt.

Med reklamtejp får du prisvärd reklam medans du skyddar din leverans, det finns möjlighet att köpa packtejp med tryck som är färdigdesignad eller få hjälp att utforma din egen packtejp på Axon Profil. Företaget Axon Profil har ett stort utval av olika typer av packtejp som passar till att paketera på bästa sätt.

Packtejp för olika material

Reklamtejp tillverkas normalt av polypropen (PP) som bryts ned snabbt om den råkar hamna i naturen, för Axon Profil är miljön A och O. Därför är PP en miljövänlig tejp som heller inte avger miljöfarliga gaser vid bränning och är mycket hållbar vid paketering.

Ett annat material som används för att tillverka packtejp är PVC, inte lika miljövänlig men något enklare att hantera. Reklamtejp är tänkt att användas till förpackningar av papp och kartong, ska den paketerade produkten förvaras i kylrum kan Axon Profil erbjuda en specialtejp som klarar extrema temperaturförhållanden. Ska packtejpen användas till annat material än papp och kartong kan du beställa ett prov för att testa vilken typ av tejp du behöver.

Den storlek som de flesta företag beställer är 50 mm. men naturligtvis finns det även smalare och bredare tejpar. Väljer du att få professionell hjälp med designen, från Axon Profil, bör du räkna med en leveranstid på 3-4 veckor från det att trycket är bestämt. Axon Profil sänder dig alltid en skiss som du godkänner innan trycket kommer på packtejpen.

Hållbar reklam

En packtejp som är förvarad på rätt sätt håller i minst 12 månader, men oftast längre. Det är viktigt att reklamtejpen skyddas frå direkt solljus och värme så klistret inte bryts ned i förtid.

Axon Profil är specialister på företagsprofilering, att dina kunder ser, hör och minns ditt företag. En bra marknadsföringsmetod bör vara personlig och stå ut från mängden.

Förutom reklamtejp erbjuder Axon Profil en mängd av profilprodukter som visar upp ditt företag på ett positivt vis. Några av det populäraste reklamprodukterna är miljövänliga bomullskassar, pennor och kläder. Behöver du ge någon gåva kan du också hitta massor av ideer där du kan få ditt företagslogga placerad.