Nyheter

Infinidat höjer ribban för företagslagring och cyberresiliens med nya funktioner i sina plattformar

Storageföretaget Infinidat lanserar utveckling och förbättring av sin InfiniBox och sina InfiniGuard-lösningarna. De uppdaterade lösningarna ger Infinidats kunder möjlighet att stärka sin cybermotståndskraft samtidigt som de minskar behovet av energi och kyla för datacentret. Något som leder till lägre kostnader.
Infinidat, en ledande leverantör av lagringslösningar för större organisationer, lanserade häromveckan flera betydande förbättringar av sina plattformar InfiniBox och InfiniGuard. Förbättringarna ger garanterade tjänstenivåavtal (SLA:er) och kapacitet för att stärka Infinidats ledande position inom primär lagring, modernt dataskydd och cyberresiliens.
– Infinidat sätter standarden för företagslagring. Vi har lyssnat på de utmaningar som kunderna på företags- och molntjänsteleverantörsmarknaderna upplevde och har förbättrat våra InfiniBox- och InfiniGuard-plattformar med flera nya funktioner. Dessutom ger vi bättre garantier, samt en ännu större förmåga att förbättra motståndskraften mot cyberhot och optimera den totala kostnaden för lagringlösningarna. Att leverera en oslagbar upplevelse och överträffa våra kunders förväntningar fortsätter att driva Infinidat framåt, säger Phil Bullinger, vd för Infinidat.
De nya förbättringarna omfattar:
Utökade InfiniSafe-funktioner på InfiniGuard – större kapacitet för ett dedikerat InfiniSafe-förråd på upp till 35 PB effektiv kapacitet för kopior av data som inte går eller är manipulerade (immutable snapshots), ett fullständigt lager för på upp till 50 PB effektiv kapacitet och fördubbling av förlängningsbar lagring av InfiniSafes kopior av data som inte går eller är manipulerade (immutable snapshots) i  upp till 60 dagar.
Nya garantier för säkerställd lagring vid cyberattacker på InfiniGuard – garanterad återställning utifrån “icke-manipulerade” sparade ögonblicksbilder på InfiniSafe, och återställning av dessa ögonblicksbilder på 20 minuter eller snabbare.
Ökad kapacitet och utökade VMware-funktioner på InfiniBox – förbättrar ROI och sänker den totala kostnaden (TCO) med upp till 36 procent. Minskar energianvändningen med 42 procent per effektiv PB för att möta hållbarhetskraven och uppfylla löftet om ”grön IT”. Ger stöd för NVMe-oF (Over Fabrics) − NVMe/TCP för 30 procent fler IOP:er och 35 procent lägre latens än iSCSI.
Med det ökade behovet av motståndskaft för cyberattacker och modernt dataskydd inkluderar den förbättrade InfiniGuard-plattformen två dedikerade arkiv. InfiniSafe-förvaret är dedikerat för cyberresiliens och levererar upp till 35 PB effektiv kapacitet för användning med InfiniSafes “icke-manipulerade” ögonblicksbilder. Lagring för säkerhetskopiering är dedikerat för modernt dataskydd och säkerhetskopiering/återställning, vilket ger upp till 50 PB effektiv kapacitet. Dessutom sparas nu ögonblicksbilderna på InfiniSafe nu under upp till 60 dagar, dubbelt så lång tid än tidigare.
För primär lagring levererar InfiniBox-plattformen med större kapacitet 17,287 PB effektiv kapacitet. Förbättringen utökar användningen av InfiniBox till bredare lagringskonsolidering – med större kapacitet i samma skepnad som tidigare modeller. Färre matriser behövs för att få en avsevärd ökning av lagringskapaciteten, minska den totala ägandekostnaden med upp till 36 procent och förbättra effektiviteten i kraft och kylning per PB upp till 42 procent, tillsammans med mindre att återvinna när systemet går i pension.
För att möta och överträffa kundernas förväntningar på prestanda, cyberresiliens, tillgänglighet och effektivitet, erbjuder Infinidat en bred uppsättning garanterade tjänstenivåavtal (SLA) för sina lagrings- och cyberresiliensplattformar. Med dagens offentliggörande lägger företaget till två nya garantier för InfiniGuard-lösningen: garanterad återställning av InfiniSafe “icke-manipulerade” ögonblicksbilder och garanterad återställningstid för dessa ögonblicksbilder på 20 minuter eller mindre på sekundär lagring.
Med den senaste versionen av sin unika mjukvarudefinierade lagringsarkitektur levererar Infinidat två nya funktioner för att förbättra moderna VMware-infrastrukturer: NVMe över TCP-certifiering med vSphere ESXi, och vVols-replikering med VMware SRM-integration (Site Recovery Manager). Detta gör Infinidat till en av få leverantörer med en företagslagringslösning certifierad med NVMe/TCP för VMware.
– Dataskydd och cybersäkerhet är bland de högsta prioriteringarna för företag över hela världen. Slutanvändare fortsätter att söka efter lösningar som kan höja ribban när det gäller att ge fullständigt skydd för cyberlagring. Genom att utöka Infinidats primära skydd med lanseringen av sina InfiniGuard-garantier för cyberlagringsmotståndskraft, erbjuder företaget nu en omfattande svit av garantier som kan ge betydande mervärde till sina kunder, säger Phil Goodwin, Research Vice President, Infrastructure Software Platforms, IDC.