Nyheter

Ny accesspunkt från Teltonika Networks erbjuder förstklassig Wi-Fi-täckning för små företag och större kommersiella utrymmen

Induo AB, ledande inom innovativa tekniklösningar, introducerar Teltonika TAP100. Denna nya accesspunkt från Teltonika Networks erbjuder förstklassig Wi-Fi-täckning för såväl små företag som större kommersiella utrymmen.

Med strömförsörjning via Power over Ethernet (PoE) och enkel installation är TAP100 den perfekta lösningen för att förbättra och stärka Wi-Fi-täckningen i många olika miljöer.

– Teltonika TAP100 är utformad för att erbjuda pålitlig Wi-Fi-täckning med en enkel installationsprocess och en mycket kraftfull nätverksövervakning på distans, säger Ulf Seijmer, Chief Innovation officer på Induo AB.

Några av Teltonika TAP100s styrkor är:

Passar stora som små utrymmen: TAP100 är utformad för att säkerställa en stark och pålitlig Wi-Fi-täckning i utrymmen hos enskilda användare eller i publika utrymmen.

Praktisk strömförsörjning: Genom att använda PoE via RJ45-porten kan TAP100 strömförsörjas med hjälp av aktiva PoE-enheter eller PoE-aggregat. Detta gör installationen enkel och bekväm.

Enkel installation: TAP100 är designad med enkelhet i åtanke, vilket gör installationsprocessen smidig och snabb för användarna.

TAP100s diskreta design och UV-stabiliserade plasthölje gör att den smälter in i sin omgivning utan att dra onödig uppmärksamhet till sig. Med sitt integrerade monteringsfäste kan den enkelt installeras i undertak eller på vägg, den är diskret och smälter lätt in i omgivningen.

TAP100 är utrustad med en mängd säkerhetsfunktioner för att skydda nätverket. Med stöd för pre-shared key, digitala certifikat, X.509-certifikat, TACACS+, Radius och IP- och inloggningsförsöksspärrar kan användaren känna sig skyddad mot oauktoriserade användare.

För att göra det ännu lättare att använda TAP100 inkluderas gratis tillgång till Teltonikas fjärrövervakningsplattform RMS i 24 månader. Via RMS ges full kontroll över Wi-Fi-enheten, inklusive möjligheten att övervaka och konfigurera accesspunkter på distans. RMS är en molnbaserad tjänst som ger en tydlig och överskådlig bild i realtid över nätverket.

Standardpaketet innehåller TAP100 accesspunkt inklusive fäste, PoE-adapter och en snabbstartsguide (QSG).

För mer information:

Teltonika TAP100