Nyheter

Remote lanserar ny plattform för att stärka företagstillväxt med globalt perspektiv

Remote, ledaren inom att bygga, hantera och stödja globalt distribuerade arbetsstyrkor, tillkännagav idag sin vision att hjälpa företag och individer att fullt ut utnyttja fördelarna med den globala ekonomin. Remotes globala HR-plattform omfattar en svit av integrerade produkter för att möta den växande efterfrågan på ett enhetligt och globalt HR-system som efterlever regelverket och stödjer hela anställningslivscykeln från början till slut.

Idag förlitar sig företag på en mängd olika frånkopplade verktyg och leverantörer för att hantera olika delar av anställningens livscykel – onboarding, löne- och förmånsadministration, personaldata och livscykelhantering, aktiespårning, medarbetarengagemang och prestation. När företag expanderar internationellt finner de att deras befintliga HR-stack är otillräcklig för att möta utmaningarna med att hantera en globalt distribuerad arbetsstyrka.

De spenderar för mycket tid och ansträngning på att duplicera data över flera verktyg, vilket resulterar i operativ ineffektivitet som i slutändan begränsar deras förmåga att skala upp snabbt. Företag som vill skaffa sig en konkurrensfördel i den här nya arbetsvärlden sammanställer sin HR-stack, använder AI-drivna verktyg och skiftar från ett fokus på distansarbete till ett tillvägagångssätt som sätter det globala perspektivet först.

Remote lanserades 2019 och blev det snabbast växande företaget som registrerad arbetsgivare (employer of record: EOR) och byggde den mest omfattande globala infrastrukturen i branschen för att göra det lättare för företag som GitLab, HelloFresh, Aston Martin, DoorDash och Burger King att anställa utanför deras hemländer.

Med Remotes nya plattformsfunktioner kan kunder sammanställa sin HR-stack, spara tiotusentals kronor och effektivisera manuellt arbete. Remote erbjuder en enda plattform för att anställa, hantera och betala en global arbetsstyrka från ett och samma ställe – enkelt och följsamt.

De nya produkterna bygger på Remotes vertikalt integrerade globala infrastruktur av enheter och betalningsnätverk, interna experter och en djup förståelse av lokala lagar och normer inbäddade i plattformen, och inkluderar:

Remote-personalinformationssystem (human resources information system: HRIS): Nu tillgängligt utan kostnad, där företag kan lägga till alla anställda på plattformen och hantera dem från onboarding till offboarding. Remote HRIS inkluderar talanghantering, tids- och närvarospårning, utgiftshantering och integrerad lönelista, med självbetjäningsfunktioner för anställda globalt via en mobilapp eller webben.

Registrerad arbetsgivare: Företag kan anställa, hantera och betala anställda i länder där de inte har en juridisk entitet, vilket minskar risker och komplexitet när de expanderar. Remote hjälper företag att attrahera topptalanger med förmågan att erbjuda globala aktieincitament och landsspecifika förmånspaket till högt förhandlade priser.

Contractor Management: Betala och hantera internationella och inhemska konsulter med automatiserad onboarding och fakturering, lokaliserade kontrakt och skatteefterlevnad och enkla betalningar i flera valutor utan konverteringskostnader.

Global lönehantering: Sammanställ global löneverksamhet med tillförsikt. Remote gör det möjligt för företag att sköta global avlöning på några minuter genom ett enkelt gränssnitt, som drivs från början till slut av Remotes fullstackprocesser och globala kunskap.

Remote API: Integrera sömlöst globala HR-funktioner i kundernas föredragna verktyg för att säkert synkronisera data och förbättra arbetsflöden. Som det första och mest avancerade API:et för global sysselsättning gör Remote API det även möjligt för mjukvarupartners att bädda in Remotes globala arbetstjänster direkt i sina plattformar.

– När vi startade Remote 2019 var det ovanligt att bygga ett globalt distribuerat team. Idag är det den bästa strategin företag kan anta om de vill konkurrera i den globala ekonomin, säger Job van der Voort, VD och medgrundare av Remote. Vi ser en möjlighet att bygga vidare på den globala sysselsättningsinfrastruktur vi har skapat för att möjliggöra internationella anställningar, och nu hjälpa alla distribuerade företag att växa snabbt och effektivt.

För att registrera dig eller lära dig mer om Remote, gå till:

remote.com.

Om Remote:

Talang finns överallt — men inte möjligheter. Remotes uppdrag är att skapa möjligheter överallt, stärka arbetsgivares chans att hitta och anställa de bästa talangerna och att göra det möjligt för individer att bygga ekonomisk och personlig frihet. Remote används av företag runt om i världen för att anställa, hantera och betala sina globalt distribuerade arbetsstyrkor, enkelt och enligt regelverket. Remote grundades 2019 av Job van der Voort och Marcelo Lebre och stöds av ledande investerare inklusive SoftBank Vision Fund 2, Accel, Sequoia, Index Ventures, Two Sigma Ventures, General Catalyst och B Capital.

Foto: fancycrave1