Nyheter

SD: ”Trafikverket är ett hot mot liv och egendom”

”Våra vintervägar är under all kritik – trots 11 000 anställda. Att underhållet av våra vintervägar är under all kritik är det nog ingen som missat. Glashala och dåligt plogade vägar har verkligen hamnat i fokus sedan händelsen på E22. Det spelar ingen roll i vilken del av landet som trafikanterna framför sina fordon – det är lika illa överallt. Lägg därtill potthål i snart alla våra asfalterade vägar.”

Det skriver Thomas Morell, vice ordförande trafikutskottet, riksdagsledamot (SD) i en debattartikel i Aftonbladet:

”Att underhållet av våra vintervägar är under all kritik är det nog ingen som missat. Glashala och dåligt plogade vägar har verkligen hamnat i fokus sedan händelsen på E22. Det spelar ingen roll i vilken del av landet som trafikanterna framför sina fordon – det är lika illa överallt. Lägg därtill potthål i snart alla våra asfalterade vägar.”

”Trafikverket, den myndighet som ytterst ansvarar för vägarna och dess underhåll, hävdar alltid att det är extremväder så fort det snöar det minsta och blir minusgrader. Vi kan konstatera att varken järnvägen eller vägtrafiken numera fungerar på ett tillfredsställande sätt i Sverige.”

Läs hela debattartikeln här:

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/l3BA93/s-sd-s-eu-politik-hotar-sveriges-sakerhet