Nyheter

Ny branschchef för Svenska Flygbranschen

Svenska Flygbranschen rekryterar ny branschchef. Den 1 mars 2018 tillträder Fredrik Kämpfe tjänsten som förbundets företrädare för branschfrågor.

Fredrik Kämpfe arbetar idag för EU:s flygsäkerhetsmyndighet EASA (European Aviation Safety Agency) i Köln, som chef för sektionen för internationella avtal och extern representation. Fredrik har en bred erfarenhet av flygfrågor. Han har tidigare arbetat på Luftfartsstyrelsen och är på fritiden aktiv pilot.

SAS4

– Vi är mycket glada över att kunna välkomna Fredrik Kämpfe som branschchef på Svenska Flygbranschen. Fredrik har en djup, gedigen och bred erfarenhet av flygfrågor, inte minst ur ett internationellt perspektiv. Vi har inom flyget flera stora viktiga branschfrågor att driva, säger Mattias Dahl, vd på Transportföretagen.

– Jag ser verkligen fram emot att tillträda tjänsten som branschchef för Svenska Flygbranschen och att driva flygets viktiga frågor både nationellt och internationellt, säger Fredrik Kämpfe, tillträdande branschchef för Svenska Flygbranschen.

Foto: SAS AB
Redaktionen