Nyheter

Köpenhamn är värd för den 25: e världskongressen

17-21 september 2018 äger den 25:e ITS världskongressen rum på Bella Center i Köpenhamn. Kongressen är världens ledande evenemang inom Intelligent Transport Systems (ITS). Årets kongresstema ”ITS – Livskvalitet” stöder Köpenhamns tro på att intelligenta transportsystem är ett viktigt sätt att förbättra människors dagliga liv genom sömlösa, smarta och hållbara mobilitetslösningar.

Kongressen kommer att fokusera på hur ITS-lösningar kan bidra till levnadsförmåga, grönare miljö och lägre trafikstockningar, vilket ger en högre livskvalitet.

ITS World Congress 2018 är organiserad av ERTICO – ITS Europe och värd är Köpenhamns stad. Kongressen kommer att visa upp mobilitetstjänster genom demonstrationer, utställningar, sessioner och debatter. Att delta i kongressen är ett utmärkt tillfälle att utbyta kunskap och god praxis inom ITS-samhället. Se fram emot att lära av experter, forskare, organisationer och företag vad som kommer att bli de framtida lösningarna i ITS, och hur vi kan gå vidare till nästa nivå.

Kongressen kommer att avslöja ett unikt speciellt utställningsutrymme som är uteslutande tillägnad startup-företag som heter AREA C – Startup Connector. OMRÅDE C kommer att vara det första utställningsutrymmet för unga företag i ITS världskongress historia. Det är ett unikt tillfälle att starta och få tillgång till och ansluta sig till ledande experter inom framtida rörlighet, logistik och smart stad. De exklusiva fördelarna med unga företag är endast tillgängliga för de 30 mest lovande startarna.

För mer information om AREA C, besök: https://itsworldcongress.com/startups/area-c-startup-connector/

För att få en översikt över alla möten som äger rum under kongressveckan, ladda ner det preliminära programmet: https://itsworldcongress.com/wp-content/uploads/2018/05/Copenhagen-2018-preliminary-programme_18.05.18.pdf

Tidig registrering till 2 juli. Missa inte detta tillfälle – Registrera dig nu online: https://itsworldcongress.com/registration/registration/