Nyheter

Norwegian utsett till Europas bästa lågprisbolag

Norwegian utsågs i helgen till bästa lågprisbolag i Europa 2018 av World Travel Awards som representerar den globala resebranschen. Det här är det nionde priset som bolaget har fått hittills i år.

World Travel Awards delas ut till de bästa aktörerna i resebranschen och det är representanter från branschen som själva röstar fram sina favoriter. Det är fjärde gången som Norwegian får den här utmärkelsen.

– Tusen tack till alla som har röstat på oss. Den här utmärkelsen är ett erkännande för det fantastiska jobb som våra 9500 dedikerade medarbetare gör varje dag och visar att nya flygplan, bra service och låga priser uppskattas, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

Norwegian har tidigare i år fått följande utmärkelser:

  • Tre utmärkelser under Airline Passengers Experience Association (APEX) och det prestiegfyllda Passenger Choice Awards. Förutom att rankas som ett fyrstjärnigt flygbolag fick Norwegian pris för «Best WiFi» och «Best Overall Passenger Experience, Low Cost Carrier in Europe».
  • Utnämnt till «Value Airline of the Year» av den internationellt ledande luftfartstidningen Air Transport World.
  • Utsett till Norges mest innovativa företag av norska Innovasjonsmagasinet.
  • Lojalitetsprogrammet Norwegian Reward fick två utmärkelser under det erkända Freddie Awards i USA: «Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika» och «Bästa kampanj i Europa/Afrika».
  • Tilldelat Folkets resepris under norska Grand Travel Awards, resebranschens «Oscargala».