Nyheter

EWF ECO etablerar sig i Danmark

EWF ECO AB har nu signerat avtal med BigBelly Solar Inc som ger rättigheterna för att distribuera BigBelly i Danmark. EWF har för nuvarande exklusiva rättigheter i Sverige, Norge och Finland till att nu inkludera Danmark. Detta partnerskap stödjer tillväxten i världens ledande plattform för smart hantering av skräp och återvinning, BigBelly.

EWF ECO AB är engagerad att leverera ekonomisk och social hållbarhet med miljön i fokus till dess kunder. Nyligen och värt att anteckna, är etableringen i Norrmalm tillsammans med Stockholm Stad. Där Norrmalm, via användningen av plattformen BigBelly reducerat transporter med över 90%.

Under utvärderingsperioden minskade transporterna från 41.000 kilometer till låga 3.100 kilometer. Koldioxidutsläppen minskade med cirka 35 ton genom att att använda plattformen. Med de nya klimatmålen i åtanke samarbetar EWF med kommuner och kommersiella parter för att ge avsevärt stöd för att nå dessa mål. Helt enkelt genom att byta ut papperskorgar.

– Vi ser fram emot att placera denna framgång även i Danmark, genom att leverera vår lokala kunskap, fokus och samarbete för att få BigBellys smarta beprövade lösningar till vårt viktiga Skandinavien, säger  Per Järnebrink, VD.