Nyheter

Michelin på plats på Elmia Lastbil 2018

Michelin är på plats under Elmia Lastbil den 22 – 25 augusti 2018 i Jönköping i år igen. Michelin visar de senaste däcken men kommer i år att fokusera på att visa hur kunderna kan sänka sina driftskostnader och samtidigt minimera miljöpåverkan med hjälp av företagets produkter.

Michelin kommer att visa upp det nya Michelin X Multi Energy däck som ingår i X Multi serien och där fordonen kan användas både för fjärrtransporter och lokaldistribution. Ett nedslitet X Multi D däck kommer finnas på plats för att påvisa däckets goda prestanda ned till sista lagliga mm som i och med ny teknologi gör att slitbanemönstret utvecklas i takt med slitaget.

Övriga produkter vi kommer visa är:

X Line – Däck för långa transporter på motorvägar/fjärrtrafik
X Multi – Däck för mångsidig användning för alla slags landsvägar
X Works – Däck för tuffa transporter på och utanför väg
Agilis CrossClimate – Däck för varubilar och lätta lastbilar

Tema för Michelin är i år: Hållbarhet och sänkta driftskostnader.

Syftet med detta tema är att understryka vikten av hållbara produkter. Michelin arbetar kontinuerligt med produkter som har en planerad lång livslängd. Man skiljer oss från många tillverkare i olika branscher. Mer eller mindre öppet planerar många för produkters tidiga åldrande och därmed utbyte, vilket innebär en allt kortare livslängd. Michelni har valt motsatt väg och planerar istället för produkter med lång livslängd redan från början. Hållbar prestanda är nyckeln till affärsstrategin, eftersom man är övertygade om att kundtillfredsställelse är centralt.

Låter detta intressant och du vill höra lite mer om hur Michelin jobbar? Kom gärna förbi och prata med produktexperterna som finns på plats för att informera om service- och produktutbudet.

Kom och besök monter B06:10