Nyheter

Världslansering av DAF Trucks på Elmia Lastbil

DAF Trucks och TRP – Truck Related parts presenterar genom sin generalagent Nordic Truckcenter Group, ett helt nytt servicekoncept för den svenska marknaden, nya nordiska modeller, nytt ledarskap samt världslansering av den helt nya DAF CF / XF 8×4 – Tridem.

Nu är det äntligen dags för Elmia Lastbil, och Nordens största lastbilsmässa. Nordic Truckcenter gör med DAF Trucks och TRP en historisk satsning på årets mässa med mer än 2000 kvadratmeter monteryta där man presenterar:

  • Testvinnaren, bränslevinnaren och International Truck Of the Year 2018 – DAF XF / CF
  • DAFs Europeiska ledning genom Michiel Kuijis VDn för DAF Europe North West
  • TRP – Introduktion av ett nytt serviceavtals koncept; För trailers, för dem med egenverkstad och för dem med behov av omfattande jour. I samband med mässan auktioneras även TRP projektet Flying Swede ut där vinsten går till Barncancer fonden.
  • Världslansering av den helt nya DAF CF/XF tridem (8×4). En helt ny generation jämnlastare anpassad för den svenska och nordiska marknaden