Nyheter

Entreprenad Live gör det svåra riktigt enkelt

När Entreprenad Live slår upp portarna i Göteborg om 10 dagar är det ett helt unikt tillfälle för entreprenadbranschen att träffas, bygga relationer, prova maskiner och utrustning samt göra avslut på bra affärer.

– Vårt mål med Entreprenad Live är att entreprenörerna på ett mycket enkelt och effektivt sätt skall få en fysisk överblick av vad leverantörerna har att erbjuda i form av maskiner, redskap, utrustning och lösningar och man skall kunna prova på plats, säger mässan projektledare Hans-Erik Kristensson.

Branschens största mötesplats med över 200 utställare och unikt ”testa på”-koncept
– Det är tredje gången vi arrangerar mässan i Göteborg och nu börjar det kännas riktigt bra. Mixen av utställare är fantastisk och man kan klämma och känna på hur mycket maskiner och produkter som helst. Vår unika lösning med prova på direkt i montrarna är hur bra som helst och ett helt unikt koncept. Man träffas, diskuterar och provar direkt. Inget slöseri med att gå till demo-områden långt bort.

Digitaliseringen har gett mässan en viktigare roll

Idag när det finns så mycket information i digitala kanaler så har mässan gått från att vara platsen där man letar ny info, till platsen där man bestämmer sig. De flesta besökarna som kommer till mässan vet det mesta, nu skall de fatta beslut.

Entreprenad Lives regionala koncept driver avslut och försäljning

– Fördelen med Entreprenad Lives regionala koncept är att det är nära för entreprenörerna och de kommer alla på företaget utan att det blir för långa stopptider på maskinerna. Ägare, maskinförare och tekniker går tillsammans och bestämmer på plats. På ett par timmar får man överblick, inspiration, personliga möten, chans att testa och beslutsunderlag, avslutar Hans-Erik.