Nyheter

Logicenters färdigställer vidareutveckling för Imerco

Logicenters har nu färdigställt utbyggnation och rekonstruktion av en 12 500 kvm stor logistikanläggning i Vallensbæk, Danmark. Ett hyresavtal är signerat med Imerco A/S som nu kan flytta in verksamheten i fastigheten.

På endast sex månader har Logicenters vidareutvecklat en logistikanläggning i Danmark som nu står klar för inflytt. Hyresavtalet som skrevs i mars 2018 löper i samverkan med Danmarks största detaljhandelskedja inom hushållsprodukter, Imerco A/S.

2015 förvärvades en fastighet på 12 000 kvm som Logicenters nu byggt ut till en 12 500 kvm stor logistikanläggning. Utvecklingen av fastigheten har förutom tillbyggnation omfattat rekonstruktion i form av höjning av tak, installering av dockningsdörrar samt en uppgradering av fastighetens tidigare generella utseende.

– Vi är otroligt nöjda med resultatet av ombyggnaden. Den nya fastigheten har flera nya funktioner som kännetecknar en mer modern logistikanläggning. Det speglar Logicenters stora kompetens inom denna typ av fastighetsutveckling. Vi bygger alltid och utvecklar fastigheter med fokus på framtiden och kunden, säger Mikael Sahlin Olesen, Asset Manager på Logicenters.

Logistikanläggningen är belägen Park Allé 381, Vallensbæk i Danmark. Platsen är strategiskt vald med endast 15 km utanför centrala Köpenhamn.