Nyheter

Persson Hyrmaskiner utökar med trafikanordningsplaner

Som en av få aktörer i landet startar nu Persson Hyrmaskiner med att erbjuda kompletta TA-planer, trafikanordningsplaner. Tjänsten finns tillgänglig på företagets samtliga depåer.

– Vi ser en stor efterfrågan och vill därför underlätta för marknaden att snabbt och enkelt få tillgång till den här tjänsten, säger Jens Bergvie, VD på Persson Hyrmaskiner.

Trafikanordningsplaner används vid vägarbeten och innehåller information om hur ett vägarbete ska märkas ut. Sedan tidigare erbjuder Persson Hyrmaskiner material för trafikavspärrning. Nu utökar maskinuthyrningsföretaget både utbudet av material samt tar in tjänsten och erbjuder framtagande av trafikanordningsplaner till sina kunder.

– Nu kan vi erbjuda ett helhetskoncept med både vägavspärrningsmaterial och trafikanordningsplaner. Med den nya tjänsten blir vi mer konkurrenskraftig inom uthyrningsbranschen, kommenterar Jens Bergvie.

För maskinuthyrningsföretaget finns det en säkerhetsaspekt med att bredda utbudet inom vägarbete. Genom att arbeta med och ta fram modernt material vill företaget lyfta säkerheten för de som arbetar på väg och ta ett ansvar för en säkrare arbetsmiljö.