Nyheter

BASF lanserar ny digital plattform för byggindustrin

BASF’s nya digitala plattform erbjuder byggindustrin enkel åtkomst av BIM-bibliotek, verktyg, utbildning och kontakter.
En ny hemsida fungerar som en central plattform för information som ger relevanta länkar för enkel åtkomst av BIM-bibliotek, verktyg, utbildning och kontakter.
Ett globalt team av byggexperter hjälper kunder, planerare och arkitekter.
Med mer än 200 BIM-objekt för Master Builders Solutions®, varumärkena Watson Bowman Acme® och Senergy®, erbjuder BASF den största BIM-portföljen inom byggkemikalieindustrin – som nu finns i flera globala BIM-bibliotek och databaser. Utbudet utökas under 2019.
BASF har lanserat sitt Global Virtual Design and Construction Resource Center som erbjuder digitalt BIM-innehåll såväl som digitala byggverktyg för att ge support när det gäller produktval, specifikation och användning. VDC Resource Center samlar ett globalt nätverk av byggexperter med bakgrund inom arkitekt, teknik och upphandling som kan hjälpa kunder, planerare och arkitekter med rådgivning och ge åtkomst till hela BASF:s byggkemikalieportfölj.
Med mer än 200 BIM-objekt och snart mer än 400 Revit-modeller är BASF:s BIM-portfölj den största inom byggkemikalieindustrin. Den omfattar 13 byggindustrisegment såsom vattentätningssystem, performance flooring, betongreparation och skyddande beläggningar, samt system för expansionskontroll och väggsystem.
Bild: BASF