Nyheter

Logicenters förvärvar i Brøndby, Danmark

Nu stärker Logicenters portföljen på den danska marknaden. I det attraktiva logistiknavet Brøndby förvärvar logistikfastighetsaktören en anläggning på 17 400 m2. Den befintliga hyresgästen Mediq Danmark A/S kommer att ha kvar sin verksamhet i fastigheten.
Den ledande ägaren och utvecklaren av moderna logistikanläggningar i Norden förvärvar en fastighet i Danmark. Logicenters nya anläggning är 17 400 m2 stor och belägen på Kornmarksvej 15 i Brøndby. Ett strategiskt läge med närhet och bra infrastruktur till Köpenhamn.
Den nuvarande hyresgästen Mediq Danmark A/S kommer fortsatt att vara kvar i fastigheten som Logicenters förvärvar. Sedan lång tid tillbaka har aktörerna ett samarbete i Finland och i samband med Logicenters förvärv i Brøndby utökas nu samarbetet även till Danmark.
– Vi är väldigt nöjda med förvärvet i Brøndby, då det är en strategiskt belägen tillgång i ett område med ljusa framtidsutsikter. Vi ser dessutom fram emot att utöka samarbetet med Mediq i Danmark, som är en befintlig kund i Finland, säger Anders Østergaard Hansen, Investment Manager på Logicenters.
– Vi är glada att vår framtida hyresvärd av vårt huvudkontor i Danmark är en långsiktig ägare
som Logicenters och vi ser fram emot vårt samarbete framöver, säger Ulrik Rokkedal Therkildsen, Managing Director på Mediq Danmark.
Bild: Logicenters