Nyheter

Ving utsett till Sveriges bästa researrangör i Grand Travel Awards 2019

För sjätte året i rad kammade Ving igår hem det prestigefulla priset ”Bästa researrangör” på svenska resebranschens egen Oscarsgala – Grand Travel Awards.

– Vi är väldigt glada över att återigen kamma hem priset som bästa researrangör. Priset är ett viktigt bevis på att både våra kunder och resebranschen uppskattar vad vi som företag gör och vad vårt varumärke står för. Det vi gemensamt åstadkommer tillsammans som ett team i alla led i företaget är en förutsättning för kunna vinna ett sådant här pris och det gör oss såklart extra stolta, säger Johnny Nilsen, vd Ving Sverige.
Vings vinst kammades hem genom en process där de nominerade företagen i kategorin betygssattes av Sveriges resebyråer utifrån tre olika områden: Service och support, produktkvalitet och produktutveckling samt marknadsföring/branschaktiviteter. En sammanvägning av resultatet sammanställdes sedan i en undersökning gjord av Fürst Scandinavia Research. Nominerade i kategorin ”bästa researrangör” var även TUI, Apollo, Solresor, Detur och Airtours.
Grand Travel Awards delades ut en stor gala på Grand Hôtel i Stockholm den 14 februari 2019.
Bilden:
Jesper Lindqvist, Head of Partnerships Ving/Thomas Cook Northern Europe, och kvällens konferencier Nour El-Refai.
Foto: Ving