Nyheter

Dialect växlar upp med ny franchise i Stockholmsområdet

En ny franchisetagare har anslutit sig till Dialectkedjan för att förstärka den lokala marknadsnärvaron i Stockholm city. Och det är inte helt obekanta ansikten som kommer bedriva verksamheten. Carolina Råghall och Johan Nordin har tillsammans 35 års erfarenhet av IT och kommunikationslösningar och kommer båda två senast från andra ledande roller inom Dialect.
Carolina Råghall har under de senaste åren arbetat i rollen som försäljningsansvarig för Dialectkedjan och har en lång bakgrund från försäljning inom telekombranschen. Johan Nordin har arbetat inom Dialect i 20 år, både som regional försäljningschef och storkundsansvarig för Dialect Danderyd.
– Vi är väldigt glada att få fortsätta inom Dialect. Det är mycket som händer just nu både i branschen men också inom Dialect och det är en resa vi inte vill missa, säger Carolina.
Jesper Hedblom, VD och koncernchef för Dialect om etableringen:
– Detta är ett viktigt steg i Dialects riktning framåt. Det finns en stor efterfrågan på Dialects tjänster i storstadsområden och att stärka upp med ytterligare ett Företagscenter i Stockholm ger oss ännu större möjligheter att kunna leverera helhetslösningar till små- och medelstora företag, säger Jesper Hedblom, VD och koncernchef på Dialect.