Nyheter

Hedin Bil fortsätter att växa i Belgien

Hedin Bil har tillträtt Star Repair, en mindre lack- och plåtverkstad i anslutning till Hedin Bils befintliga anläggning i Lier, Belgien.
I.A. Hedin Bil AB, genom varumärket Hedin Automotive fortsätter att växa i Belgien när man idag tillträdde Star Repair, en plåt- och lackverkstad i Lier, Belgien.
– Det är snart ett år sedan vi började att bedriva vår verksamhet i Belgien under vårt varumärke Hedin Automotive. Det första året har gått över förväntan och vi har därför fortsatt att se oss om efter nya samarbeten i Belgien som kommer att stärka vår befintliga affär, säger Anders Hedin, koncernchef.
Star Repair har idag fyra anställda.
– Vi är väldigt glada över denna möjlighet. Att kunna erbjuda våra kunder en plåt- och lackverkstad nära vår anläggning, ser vi som ytterligare en anledning att välja oss som första val när det gäller hela bilaffären, säger Henrik Lessel, VD för Hedin Automotive i Belgien.