Nyheter

Kjellsons Maskinservice AB ny serviceverkstad och återförsäljare för Doosan i Västerbotten

Doosan, Case samt Bergmanns generalagent Maskinia jobbar kontinuerligt med att bygga ut nätverket med försäljningsställen och serviceverkstäder i Sverige. Nu tas ett steg framåt i norr då
Kjellsons Maskinservice AB blir serviceverkstad för Maskinias alla samtliga märken och dessutom återförsäljare för Doosan i Västerbottens län.
– Andreas och teamet på Kjellsons har en service i toppklass. De kommer nu att bli nästa kedjelänk i att bygga den bästa servicen i Sverige, vilket är det långsiktiga målet för Maskinia. Stor kunskap, flexibilitet samt ordning och reda är egenskaper som matchar väl med de grundläggande pelarna som Maskinia bygger eftermarknaden runt. De senaste 5 åren har vi tagit stora kliv på eftermarknad och försäljning i Sverige. Vi har en plan och ett mål där vi kommer fortsätta att utveckla Maskinia och våra varumärken på den svenska marknaden. Denna milstolpe i Västerbotten är ett av flera utvecklingssteg som kommer genomföras under 2019. Det kommer att bli ett händelserikt år med full fart framåt, avslutar Fredrik Holmquist, VD Maskinia.
Doosan försäljningen i Västerbotten kommer Kjellsons Maskinservice AB ansvara för framöver. Försäljning för Case kommer fortsatt att bli kvar hos Olofsson Maskin AB. Maskinia har en bra försäljningsrepresentation i Sverige men har haft begränsad närvaro i just Västerbotten historiskt, det ska det bli ändring på nu!
-Det känns spännande att Kjellsons Maskinservice AB nu ansluter sig som återförsäljare för Doosan. Vi är inne i en expansiv period där vi utökar med egna säljare, fler återförsäljare samt ett bredare servicenätverk. Detta gör nu att Doosan går framåt på bred front i Sverige. Vi vet att Västerbottens län är en region där vi kan utveckla och bredda vår försäljning och med hjälp av Andreas Kjellson så har vi alla möjligheter till det, säger Carl-Johan Sunnerfjord, Försäljningschef för Doosan i Sverige på Maskinia.
Kjellsons Maskinservice AB startades 2011 av Andreas Kjellson som har 15 års erfarenhet av tekniskt arbete på entreprenadmaskiner. Kjellsons Maskinservice AB har fyra stycken servicetekniker med många års erfarenhet av service och reparationer av entreprenadmaskiner, företaget har tre servicebilar som möjliggör arbete ute på fältet.
– Att ta vårt företag vidare i utvecklingen med maskinförsäljning i samarbete med Maskinia och Doosan känns som en otroligt rolig utmaning. Med Doosans fina produktprogram och vår befintliga serviceorganisation hoppas vi kunna leverera en förstklassig maskin med den bästa eftermarknaden i Västerbotten! Under 2019 kommer vi att göra allt för att nå ut till både nya och befintliga kunder för att framföra våra nya visioner, säger Andreas Kjellson ägare av Kjellsons Maskinservice AB.
Maskinia är generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har alltid strävat efter största möjliga närhet mellan kunder och företagets representanter. Maskinia skapar denna närhet dels genom egna säljkontor och serviceverkstäder och dels genom att samarbeta med återförsäljare samt servicepartners. Maskinia utvecklar kontinuerligt försäljnings- och servicenätverket i Sverige och arbetet kommer att fortgå.
Bilden:
Fredrik Holmquist, VD Maskinia, Andreas Kjellson ägare Kjellsons Maskinservice AB, Fräs Erik Andersson Eftermarknadsansvarig Maskinia.