Nyheter

Hydroscand lanserar mobil slangservice i Falköping

Hydroscands mobila slangservicetjänst fortsätter att växa kraftigt i Sverige. Under 2018 har företaget satsat hårt på SlangExpress och rullat ut nya servicebussar över hela landet. Nu har Hydroscand fortsatt den expansiva resan genom att lansera SlangExpress i ytterligare en stad – Falköping.
Hydroscands mobila slangservicetjänst SlangExpress har blivit en succé i Sverige och företaget svarar nu på den växande efterfrågan genom att lansera tjänsten i ännu en stad. Denna gång satsar Hydroscand på Falköping, där den nya bussen redan har börjat rulla. Tillsammans med SlangExpress i Skövde ska den nya servicebussen öka tillgängligheten för kunderna i området.
– Vi ser ett ökat behov av mobil slangservice i Falköping och Västra Götaland. Lanseringen av SlangExpress blir en viktig pusselbit för att vi, tillsammans med våra butiker och SlangExpress i Skövde, ska kunna möta den ökade efterfrågan som vi ser hos våra kunder, säger Andreas Jonsson, platschef på Hydroscand i Skövde och Falköping.
SlangExpress hjälper Hydroscands kunder i fält och arbetar med såväl akuta slangbyten som förebyggande underhåll. Med hjälp av SlangExpress kan tiden för oplanerade och kostsamma driftstopp kortas ned betydligt – eller undvikas helt.
Bilden:
Fr. vä. Hydroscands servicetekniker Jesper Näslund, Henrik Andersson och Tobias Liljeberg.