Nyheter

Hydroscand har öppnat en ny samarbetsfilial i Sala

Hydroscand inleder ett nytt samarbete och öppnar en filial tillsammans med Maskinservice Sala AB.
I september 2018 skrevs ett avtal mellan Maskinservice Sala AB och Hydroscand AB som blev startskottet för den nya samarbetsfilial som precis har öppnat.
Maskinservice Sala är en noga utvald partner som lever upp till Hydroscands värderingar, vilka är kundfokus, affärsmässighet, hög kvalitet, innovation, entreprenörskap och säkerhet. På Maskinservice Sala finns lång erfarenhet och gedigen kunskap om reparation och underhåll av skogsmaskiner. Något som är viktigt i Sala, där många av Hydroscands kunder återfinns just inom skogsbruket.
Maskinservice Sala ägs av Tobias Lindbom, Björn Yngvesson, Ulf Holm och Erik Billman. Samtliga delägare har lång erfarenhet av hydraulik och har arbetat i olika roller inom skogsbruk och entreprenad. Tobias Lindbom kommer att arbeta i verkstaden och butiken tillsammans med Cecilia Holm.
– Vi ser det som en stor fördel att starta ett samarbete med Hydroscand. Hydroscand erbjuder ett brett sortiment som vi vill kunna erbjuda våra kunder. Samarbetet innebär även att vi får ett mer komplett serviceutbud till våra kunder. Det behövs en slangservice i Sala, säger Tobias Lindbom.
Butiken är helt nybyggd och slangverkstaden har byggts ut för att kunna ta emot fler kunder som behöver byta slangar och ledningskomponenter. Utöver det finns här även en stor verkstad med kapacitet att ta emot fordon upp till mellanstora lastbilar.
– Sala är en viktig stad för oss. Här har vi kunder inom skogsbruk, lantbruk, industri och entreprenad, vilka behöver en hög tillgänglighet och servicegrad, säger Lars Forsberg, regionchef Västmanland på Hydroscand.
Bilden:
Tobias Lindbom på plats i nya filialen i Sala.