Nyheter

Hydroscands mobila slangservice växer i Kristianstad

Hydroscands populära mobila slangservicetjänst, SlangExpress, fortsätter att växa i Skåne. Efterfrågan har ökat kraftigt den senaste tiden och servicebussarna rullar konstant. Detta har nu Hydroscand svarat på genom att rulla ut ytterligare en SlangExpress-buss som utgår från Kristianstad.
Hydroscands mobila slangservicetjänst, SlangExpress, har blivit en succé i Sverige. Nu har Hydroscand utökat servicen i Kristianstad och rullat ut ytterligare en servicebuss.
– Vi såg ett starkt behov av mobil slangservice hos våra kunder i området. Därför känns det väldigt bra att vi nu kan utöka tillgängligheten med ytterligare en servicebuss för våra kunder i Kristianstad med omnejd, säger Conny Hansen, regionchef syd på Hydroscand.
Den nya bussen bemannas av Djmmy Jensen som tillsammans med Ulf Nilsson kommer att utgå från butiken i Kristianstad och hjälpa kunderna i fält.
Bilden:
Fr. vä: Ulf Nilsson, Djimmy Jensen och Lars-Erik Johansson.