Nyheter

TYRI i samarbete med Toyota Material Handlings designteam

TYRI, branschledande inom belysning för arbetsmaskiner, är stolta över att ha tagit fram ett exklusivt anpassat bakljussystem för Toyota Material Handlings Traigo80, en tung elektrisk truck i världsklass som i år blev officiell vinnare av tyska designpriset – The German Design Awards.
Under galan delade tyska designrådets internationella expertjury ut priser för att hylla unika designtrender. Traigo80 blev utnämnd till vinnare i det prestigefyllda internationella priset för utmärkt produktdesign.
TYRI har haft ett nära samarbete med Toyota Material Handlings designteam under utvecklingen av ett komplett bakljussystem som i en enda elegant enhet matchar Toyota Material Handlings stilrena design på trucken Traigo80. Denna enhet är exklusivt framtagen för Toyota Material Handling och påvisar vad som kan uppnås inom belysningsdesign när TYRI samarbetar med OEM-tillverkare.
– Hjärtliga gratulationer till Toyota Material Handling som tilldelades det prestigefyllda German Design Awards 2019 för sin Toyota Material Handling Traigo80. Det är verkligen fantastiska nyheter och bevisar att allt hårt arbete som alla involverade har lagt ner på detta projekt har lett till denna utmärkelse. Vi från TYRI-teamet tackar ödmjukt för Toyota Material Handlings tillit och förtroende för oss att ta fram en del av den här fantastiska produkten, säger PA Klint, försäljningschef på TYRI.