Nyheter

Gripen Wheels däckutbildning blev succé

I slutet av februari, med start den 25 februari, samt veckan därpå, har Gripen Wheels arrangerat däckutbildning i sina lokaler i Jönköping. Eventet blev lyckat och har redan gett många ringar på vattnet. Under dagarna gav Gripen Wheels säljare utbildning i däckkunskap och undervisning av däcken i huvudfabrikaten BKT, samt deras fabrikat nummer ett inom last, Pirelli.
BKT har etablerat sig som ett mycket starkt fabrikat på den svenska marknaden, med full range inom alla segment och Sveriges mest sålda fabrikat inom lantbruksdäck. Inbjudna var bolagets återförsäljare och det var ett par fantastiska veckor. De började med First Stop och därpå följde Däckpartner, Euromaster, Däckteam och Däckia. Dagarna fylldes med däckutbildning, aktiviteter och samvaro och det hela blev ett lyckat evenemang
Många av utbildningsstationerna förlades till det 30 000 m2 stora lagret. Det var däckkunskap inom BKTs hela range och även fälgkunskap samt utbildning på Pirelli last. Solen sken hela första utbildningsveckan och på rasterna kunde deltagarna värma sig i första vårvärmen. På en av stationerna gicks det igenom fälgkunskap och deltagarna fick undervisning i uppmätning. Detta betyder mycket för Gripen Wheels och de är övertygade om att detta stärker samarbetet framöver.