Nyheter

Häng med i utvecklingen av smartare identifiering

Skriv enkelt ut komplicerade etiketter från alla slags smartphones med den nya mobila skrivaren BradyPrinter M611 och appen Express Labels.
Nya mobila skrivaren BradyPrinter M611 utgör ett nytt kapitel i den pågående utvecklingen av identifiering. Nu kan du enkelt designa de mest komplicerade etiketter ute i fält med hjälp av enbart din smartphone och Bradys kostnadsfria app Express Labels innan du skriver ut på tillförlitliga, industriklassade etikettmaterial med BradyPrinter M611.
Designa alla slags komplicerade etiketter ute i fält med en telefon
Med appen Express Labels installerad kan du enkelt designa komplicerade etiketter med 1D- och 2D-koder och streckkoder. Du kan serialisera, använda ett omfattande bildbibliotek, inkludera text, en tidstämpel och även data från molnet. Appen Express Labels erbjuder de mest omfattande etikettdesignmöjligheter som finns tillgängliga för alla smartphones och inkluderar designguider så att du snabbt kan skapa specifika identifieringsetiketter.
Åtkomst från alla möjliga platser
Etikettdesigner kan skickas till BradyPrinter M611 från appen Express Labels på en smartphone via wifi eller Bluetooth för omedelbar utskrift. De kan också skickas till, eller tas emot från datorer på kontoret, så du behöver inte designa en etikett från grunden varje gång. Få enkel åtkomst till existerande designer, redigera och skriv ut för att överbrygga gapet mellan kontor och fält. Etiketter som designats med valfri app från plattformen Brady Workstation är kompatibla med appen Express Labels som levereras med BradyPrinter M611.
Skriv ut tillförlitliga etiketter
Den mobila skrivaren BradyPrinter M611 är kompatibel med vårt stora utbud av tillförlitliga, industriklassade etikettmaterial. Kan stå emot extrema temperaturer, eld, kemikalier, lösningsmedel, bränslen, fukt eller smuts. Dessa material är designade för att sitta fast och förbli läsbara vid krävande förhållanden. De går att erhålla i professionella etikettyper inklusive ledningsetiketter, självlaminerande etiketter, flaggetiketter, taggar och olika komponentetiketter inklusive etiketter med upphöjd profil med namnskyltkvalitet.