Nyheter

Seeq snabbar på världsomspännande expansion med kontor och partners

Seeq-kunder kan nu arbeta med ett globalt nätverk av partners för att säkerställa projektframgång.Seeq Corporation utökar sin globala täckning och support till sina användare inom processproduktion med utbyggnad av mer än 50 systemintegratörer i Mellanöstern, Europa, Nordamerika, Sydamerika och Asien – utöver nya kontor i Malaysia och Europa.
Seeq har nu supportkontor i hela USA och direkt representation i Europa, liksom återförsäljare och servicepartners på sex kontinenter.
Seeq är en avancerad analyslösning för tekniker och utvecklare inom processindustrin för att snabbt undersöka, samarbeta och publicera insikter om tillverkningsdata. Kunderna omfattar olja och gas, läkemedel, kemikalier, energi, gruvdrift, livsmedel och andra processindustrier.Partners har blivit utvalda och certifierade baserat på deras erfarenhet och förståelse för hur man använder Seeq på ett flertal teknologilösningar såsom OSIsoft PI System, GE Proficy, AspenTech IP21, Emerson DeltaV Continuous Historian och Ovation DCS Historian, Honeywell Uniformance PHD Historian, Rockwell Automation FactoryTalk Historian, Inductive Automation’s Ignition Historian, DataParc Historian, och Avevas Wonderware Historian, Citec SCADA, och eDNA Historian.
Seeqs lokala resurser i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA) inkluderar Mike Purcell, Seeqs Managing Director för EMEA. Mike är en branschveteran med lång erfarenhet. Han var tidigare Vice President för OSIsoft EMEA där han var ansvarig för partners, marknadsföring och försäljning i Europa, Mellanöstern och Afrika.
– Seeq tillhandahåller avancerad analys för att utnyttja operativa data från all betydande historik och kontextuella data från big data, moln och IIoT-plattformar, säger Will Knight, chef för Worldwide Partner Sales.
– Partners och lokala Seeq-resurser gör att Seeq bättre kan betjäna våra kunder och leverera snabbare beslut för att snabba på ROI.
I samklang med den globala expansionen lanserade företaget Seeq Analytics Engineer Certification Program för sina partners. Certifieringsprogrammet möjliggör för partners att arbeta hand i hand med Seeq Analytics Engineers genom egen lokal utbildning och anpassad användningsutveckling.
– Seeqs Analytics Engineer Certification Program kommer att göra det möjligt för oss att öka vår professionella trovärdighet och genomföra projekt med ännu bättre effektivitet. Våra tekniker är alltid angelägna att lära sig nya förmågor som kan leverera värde till kunder och hjälpa dem att förverkliga fördelarna med digitalisering, IIoT och Industry 4.0, säger Kai Weber, CEO för Werusys i Tyskland, och en av de första partnerna som certifierats på Seeq .
– Vi ser vårt partnerskap med Seeq och Seeq Analytics Certification-programmet som ett sätt att visa våra kompetenser och kunskap för att leverera holistiska lösningar på utmanande problem, noterar Sulaiman Alzuhair, Managing Director för Crucial Solutions & Services (CSS), Seeqs exklusiva partner i Saudiarabien och GCC (Gulf Cooperation Council).
Seeq fortsätter att investera i lokala resurser, program och partnerskap för att säkerställa att kunderna får nytta av avancerade analyser. Partners levererar lokal insikt och resurser i kombination med djup kompetens för att påskynda digital omvandling av kundens verksamhet.