Nyheter

Delvator lanserade ny hemsida

Delvator AB har i dagarna lanserat en moderniserad webbsajt, som gör det ännu enklare att snabbt få information om entreprenadmaskiner från Hitachi.
Bland nyheterna märks sidorna för produktutbudet av bandgrävare, hjulgrävare, hjullastare, minigrävare, specialmaskiner och maskiner för gruvnäringen. De olika maskinkategorierna presenteras med grundläggande fakta i text och bild och med en enkel nedladdningsfunktion för broschyrmaterial.
Alla Delvators säljare finns också presenterade för sina respektive geografiska områden, liksom serviceverkstäderna runt om i Sverige.
– Målet med den nya hemsidan är att informationen om våra maskiner, säljare och serviceställen ska vara enkelt tillgängliga för alla våra kunder och andra som är intresserade av Hitachis produktutbud på den svenska marknaden, säger Emma Igheimer-Svensson på Delvator i Eslöv.
Delvator presenterar nu också kundreferenser med text och bild om svenska kunder som har Hitachimaskiner i sin verksamhet.
Även Delvators populära kundtidning ”Grävlingen” går att läsa på den nya sajten. För gratisprenumeration på tidningen finns en talong som man enkelt fyller i och skickar digitalt till Delvator.
Se mer på www.delvator.se.
Bilden:
Hitachi ZW220-6, hjullastare.
Foto: Mats Thorner