Nyheter

Dollarstore lanserar e-handel och inleder samarbete med Qliro

Retailjätten Dollarstore, med 2 miljarder i omsättning och 83 fysiska butiker från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, lanserar e-handel och inleder samarbete med Qliro gällande betaltjänster. Qliro förstärker därmed sin position som en av Nordens ledande aktörer inom checkoutlösningar anpassade för stora e-handlare.
– Det täta partnerskapet tillsammans med Qliros erfarenhet inom e-handel var nyckelfaktorer i vårt val av betalpartner. För att lyckas som stor e-handlare över tid, både sett till lönsamhet, konvertering och konsumentupplevelse, så krävs expertis och uppmärksamhet från våra samarbetspartners. Allt det får vi genom Qliro, kommenterar Bent Holm, VD på Dollarstore.
– Vi tror på att ge stora e-handlare den attention de förtjänar, och ser därför fram emot att gemensamt utveckla Dollarstores e-handel till att nå samma fina resultat som de upplevt med sin fysiska handel. Dollarstore har redan ett fantastiskt varumärke och en tydlig nisch, och har därför alla möjligheter att lyckas på e-handelsscenen, kommenterar David Lundqvist, Chief Commercial Officer på Qliro.
Samarbetet med Dollarstore är ett av flera nya partnerskap som Qliro annonserat på kort tid. Så sent som den 13 mars presenterades det nya partnerskapet med Best of Brands, och tidigare i år knöts samarbeten gällande betallösningar med iPiccolo och Baresso.