Nyheter

IT-Total hyr Asset Management portal av Moreco

IT-Total och Moreco ingår samarbete för smidigare hantering av assets och avtal.
Under 2018 presenterade Moreco sin asset management portal som ingår för återförsäljare och deras kunder när utrustningen leasas hos Moreco. Denna egenutvecklade asset management portal är även tillgänglig att hyra för bolag som själva erbjuder sina kunder finansiering. Moreco är nu glada att presentera att IT-Total kommer hyra asset management portalen av Moreco.
– Vi har under en längre period letat efter ett system där vi på ett enkelt och smidigt sätt kan hålla koll på våra kunders avtal och assets. Alternativen på marknaden har inte varit tillräckligt bra och tiden samt kostnaden för att utveckla en egen portal har det inte funnits utrymme till. När Moreco, som vi samarbetar med inom livscykelhanteringen av IT-produkter, lanserade sin asset management portal blev vi genast intresserade, säger Peter Wallin, marknadschef på IT-Total.
– Portalen har ett snyggt och användarvänligt gränssnitt, det är ruggigt snabbt och bättre än alla asset management portaler vi har tittat på. Valet var enkelt och vi börjar med att hyra in portalen under en treårsperiod, säger Peter Wallin.
– Vi visste att efterfrågan var hög på marknaden efter ett modernt sätt att administrera brukare, kostnadsställen, assets, månadskostnader, avtal, löptider m.m. Vi kan göra skräddarsydda anpassningar till både befintliga och nya kunder då Asset Management portalen är flexibel och utvecklad av oss själva. Portalen är unik och förmodligen den bästa på marknaden, säger Daniel Olofsson, affärsområdesansvarig för finansiering på Moreco.