Nyheter

Johan Torstensson utses till Executive Vice President för Digital Platform Services (DPS) på EVRY

Han lämnar sin roll som CIO på Ericsson, där han arbetat sedan 2010. Bland hans tidigare ledande befattningar finns bland annat Global Delivery Executive hos Hewlett-Packard och seniorrådgivare vid Technology Partner International.
– Det har varit en fantastisk resa och nu är det dags för nya utmaningar. Att komma till EVRY är en chans jag inte kan tacka nej till. Som den starka nordiska spelare EVRY har utvecklats till under de senaste åren är så finns en enorm möjlighet för EVRY att växa, framför allt på grund av den lokala närheten till kunderna, säger Johan.
Johan Torstensson kommer att vara en del av EVRYs Executive Management Team och ansvara för leveranser till bolagets mer än 10 000 kunder över hela Norden. Han konstaterar att ledord som enkelhet, tydlighet och transparens är centrala för att uppnå tydliga mål.
Jag ser fram emot att bygga vidare på EVRYs digitala plattformar genom att kombinera kunskapen hos personalen, med digital teknik inom automation, AI och analytics. Min tro är att dessa digitala plattformar kommer vara en av grundpelarna för EVRY att bygga sin tillväxt på.
EVRYs VD Per Hove ser fram emot att välkomna Johan till företaget.
Johan har stor erfarenhet av att leverera digitala omvandlingsresor och är en skicklig IT-strateg som känner till den nordiska marknaden mycket väl. Dessutom är Johan en väldigt kunnig chef och jag vet att han kommer bli varmt välkommen av sina nya kollegor på EVRY, säger Per Hove.
Johan Torstensson tillträder sin tjänst hos EVRY den 1juni 2019.